Cupping massage voor je gezicht

Vaak hebben mensen er nog nooit van gehoord, toch is cupping therapie een oude vorm van alternatieve geneeswijze. Een therapeut legt een aantal minuten speciale cups op de huid om zuigkracht te creƫren, je kunt de massage voor vele klachten gebruiken. Naast het behandelen van bepaalde aandoeningen, heeft het ook een nuttig effect op vet verminderen en om minder rimpels te krijgen. Cupping kun gebruiken op zowel je lichaam als je gezicht, toch wordt de massage op het gezicht en het lichaam op verschillende manieren uitgevoerd. Een cupping set voor het gezicht is over het algemeen kleiner en zachter dan voor je lichaam.

cupping set

Wat gebeurd er bij je gezicht?

Een cupping set voor je gezicht is gewend om de huid weg te trekken van diepere lagen fascia, de bloedtoevoer naar je huid verhoogd zonder sporen achter te laten van de cups. Na verloop van tijd worden rimpeltjes en lijntjes in je gezicht vermindert, gebruik je cupping voor het lichaam dan wordt het meestal gebruikt om kwalen en pijntjes te verminderen. Helaas ontkom je er niet aan dat na een cupping massage sporen worden achtergelaten, de grootte van de vlekken geeft weer hoeveel stagnatie of de ophoping van afval je hebt. Als je lichaam de de afvalstoffen verwerkt worden deze vlekken minder.

Voordelen van een cupping massage

Een cupping massage voor je gezicht heeft een aantal voordelen, zo wordt de bloedcirculatie verhoogd. Je huid en bindweefsel wordt versterkt, de cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen worden gestimuleerd. De spieren in je gezicht zullen tijdens de massage ontspannen, een stralende huid na de behandeling is het gevolg. Fijne lijntjes en rimpeltjes in je gezicht worden verminderd, ook tegen wallen is een cupping set voor je gezicht positief. Er bestaan verschillende soorten cups voor zowel thuis als in een professionele massagesalon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *