Kijk eens hier voor mondzorg

Wat vervelend is dat zeg. Je had vandaag een voetbalwedstrijd. Je moet met je team ergens een uur rijden voordat je er bent. De warming up ging zoals gewoonlijk soepeltjes en je bent helemaal klaar om te beginnen. De fluit gaat en de wedstrijd begint. Jij staat als verdediger klaar om de bal gelijk op te vangen. Dat ging gelukkig goed. Na 5 minuten krijg je een hoekschop tegen en je probeert de tegenstander te verdedigen. Je springt samen de lucht en je tegenstander geeft een enorme dreun tegen je hoofd toen jullie samen de lucht in sprongen. Na de sprong kom je erachter dat na de heel veel pijn dat je beide voortanden kwijt bent.

Op dat moment is erg veel paniek aan jouw kant. Je weet niet wat te doen en of het überhaupt goed komt. Kijk eens hier als je in de omgeving van Brabant zit en problemen hebt met je gebit, want dit is de website van Mondzorg Brabant. Dit zijn een paar tandartsen mondhygiënisten die alles kunnen omtrent mondzorg. Zij kunnen zonder probleem 2 nieuwe voortanden plaatsen. 

Wat kunnen ze nog meer?

Deze tandartspraktijk is zo veelzijdig dat je met ieder probleem die je in jouw mond hebt. Het zijn mensen met veel ervaring inclusief alle juiste papieren en diploma’s die je ervoor moet hebben. Op deze praktijk hebben we zowel normale tandartsen die controles doen en advies geven als specialisten die op bepaalde gebieden in de mondzorg zich hebben gespecialiseerd. Kijk eens hier op de website als je meer vragen hebt.