Moderne tandarts

Niemand vindt het prettig om naar de tandarts te gaan, maar wanneer er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste apparatuur wordt het toch een stuk aangenamer. De tandarts amsterdam is een zeer moderne praktijk, niet alleen de apparatuur maar ook de uitstraling van de praktijk. Bovenaan staat de hoge kwaliteit van werken die wordt gehanteerd, dit in combinatie met de klantvriendelijkheid maakt het een aangename ervaring. Je kunt in de praktijk terecht voor verschillende behandelingen, voor zowel de periodieke controles als speciale behandelingen als implantaten of wortelkanaalbehandelingen. Voor de kinderen is er een aparte vestiging, deze is speciaal gericht op kinderen.

Ga regelmatig naar de tandarts

Om problemen met je gebit te voorkomen is het verstandig om twee keer per jaar naar de tandarts amsterdam te gaan voor controle, heb je een kunstgebit dan kun je dit eenmaal per jaar laten controleren of deze nog goed zit. Wordt er geconstateerd dat er een behandeling nodig is, dan wordt dit natuurlijk eerst met je besproken. Eventuele vervolgbehandelingen worden daarna ingepland, om alles goed te kunnen controleren worden er iedere twee jaar röntgenfoto’s gemaakt. Heb je al vullingen dan worden deze gecontroleerd of deze nog goed zitten, indien nodig worden deze vervangen. 

tandarts amsterdam

Een mooi recht gebit

Een recht gebit is natuurlijk mooi om te zien als je lacht, toch is het ook van belang om goed te kunnen praten en kauwen. Soms staan de tanden of kiezen niet goed, wat later veel problemen kan veroorzaken. Bij tandarts amsterdam kun je door middel van een beugel tanden en kiezen die scheef staan weer recht laten zetten. Aan de hand van het probleem, en de kaken wordt er gekeken welke beugel het meest geschikt is. Het is niet de bedoeling dat de tanden na de behandeling weer op de oude positie terugkomen, om dit tegen te gaan wordt er een spalk aangebracht achter de tanden wat dit voorkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *