Wat te doen bij PTSS

PTSS is een slopende stoornis. De stoornis zelf is vrij bekend alleen weten weinig mensen hoe je ermee om moet gaan. Voor buitenstaanders kan dit best lastig zijn. Daarom leer je op de website en de therapie van PSYTREC wat te doen bij PTSS.  PTSS oftewel Posttraumatische Stress-stoornis. Deze stoornis kan je krijgen als je een traumatische ervaring meemaakt die je niet goed kan verwerken. Het kan zijn dat je de situatie de hele tijd in je hoofd herhaalt. Ook kan het zo zijn dat je enorme stress ervaart als je bij dingen komt die met de ervaring te maken hebben. Omdat je heel veel stress ervaart bij dingen die met de ervaring te maken hebben ga je deze uit de weg. Hierdoor kan je leven moeilijk worden.

psytrec

Aanmelden en Intake

Via de website van PSYTREC kan je je inschrijven voor een intake. Deze intake gaat bepalen welke vorm van therapie voor jou het beste werkt. Ze hebben namelijk 5 verschillende manieren om PTSS te verhelpen. Tijdens de intake gaan ze allerlei vragen stellen om erachter te komen welke het beste bij je past. Iedereen die ouder is dan 18 jaar is welkom bij PSYTREC. Op de website staat er ook informatie over de naastbetrokkenen en hoe je ermee omgaat als bijstaander.

PTSS

Website

De website van PSYTREC ziet er goed uit. De mensen van PSYTREC hebben de website goed in elkaar gezet. Hij oogt rustig en alles is eenvoudig te vinden. Je kan veel leren over PTSS op de website ook kan je veel leren over hoe je ermee omgaat. Verder kan je de wachttijden vinden en de manieren waarop het behandeld wordt. Je kan een aanmeldformulier vinden waar je kan invullen wie je bent en hoe oud en nog veel meer.